Integreer VoIP in uw bedrijf en start
direct met besparen op uw belkosten

Alle CBizz internetabonnementen hebben standaard een CBizz Basis Telefonie abonnement inbegrepen. Hiermee heeft u de beschikking over 2 lijnen en nummers. Afhankelijk van het type abonnement heeft u extra apparatuur nodig.

Daarnaast kunt u uw telefonie-abonnement uitbreiden met mogelijkheden voor een eigen of bestaande centrale en professionele diensten. Bovendien profiteert u bij alle telefonie-abonnementen van onze voordelige beltarieven.

Telefonie Basis

telefonie-basis
Meer informatie

Eenvoudig overstappen, geavanceerde toestellen

Als klant van CBizz met een verbinding via het kabelnetwerk of een glasvezelverbinding kunt u heel eenvoudig van CBizz telefonie gebruik maken. Speciaal voor de ZZP’er en het MKB–segment heeft CBizz een aantal moderne toestellen geselecteerd die in combinatie met een FRITZ!Box eenvoudig te installeren zijn.

Hosted VoIP / PBX

telefonie-hosted-voip
Meer informatie

Een volledige telefooncentrale in de cloud

Hosted VoIP, ook wel Hosted PBX genaamd, is bedoeld voor bedrijven die zelf geen investeringen en tijd willen spenderen aan de aanschaf, beheer en onderhoud van een telefooncentrale. U krijgt een virtuele centrale die wordt gehost in een door CBizz beveiligd datacentrum.

SIP Trunks

telefonie-sip-trunk
Meer informatie

Verbind uw eigen centrale met VoIP

SIP Trunks zijn voor bedrijven met een eigen ISDN of VoIP geschikte telefooncentrale. U kunt met een trunk eenvoudig een besparing op uw maandelijkse telefoonkosten realiseren, zonder dat u een nieuwe centrale hoeft aan te schaffen.