Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz is de naam vanaf 7 april

Naaldwijk - 7 april 2010

Op 7 april om 16.20 is met het hijsen van de nieuwe CBizz-vlag de nieuwe naam van Caiway Business CBizz bekend gemaakt. Een belangrijke mijlpaal in het bestaan van het bedrijf. Ook de naam Levelfour is vervangen door CBizz.  Op hetzelfde moment is de nieuwe website online gezet. De opkomst van gasten was massaal. Het betekent dat relaties en klanten CBizz een warm hart toedragen.

CBizz heeft de C van communicatie, de Core-business in het logo.  De C refereert ook aan de binding met CAIW. Bizz is een moderne versie van Business, een uiting van de nieuwe aanpak van CBizz.

Peter Grotenhuis heeft tijdens de bijeenkomst in het Kurhaus in Scheveningen de nieuwe aanpak  van CBizz bekend gemaakt. In hoofdlijnen blijft de kwaliteit van de dienstverlening en de bereikbaarheid van de accountmanagers en de servicedesk voorop staan. Het doel van CBizz blijft: tevreden klanten.  Er zijn nieuwe ontwikkelingen te melden: zo is telefonie een belangrijk nieuw speerpunt, met Carrier-Pre-Select, IP-telefonie en telefooncentrales. Daarnaast is het nu mogelijk om dataruimte te huren in de vorm van colocation of een dedicated server in een beveiligde datacentrum. Er zijn uiteraard redundante verbindingen naar de belangrijke glavezel-knooppunten, o.a. de Spaanse Kubus.

Hieronder kunt u een video-impressie van de bijeenkomst in het Kurhaus zien:

[flashvideo file=wp-content/uploads/Kurhaus.flv image=wp-content/uploads/kurhaus.jpg /]

Klik hier voor de presentatie van Peter Grotenhuis