Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Glasvezel informatiebijeenkomst Gemeente Boskoop

Glasvezel informatiebijeenkomst Gemeente Boskoop - 15 februari 2013

Woensdag 13 februari jongstleden is er op de Rijneveld 12 in Boskoop een informatiemiddag/avond georganiseerd door de Gemeente Boskoop en Rekam. Tijdens deze bijeenkomst hebben bewoners en bedrijven van het buitengebied Boskoop Noord-Oost een uitleg en informatie ontvangen en konden zij vragen stellen.

Namens de gemeente heeft de heer G. Dazler alle deelnemers van de informatiesessie welkom geheten en Albert Grooten (o.a. actief in het FttH council Europe en het FttH platvorm Nederland) heeft een uitleg ten aanzien van de mogelijkheden van glasvezel gegeven. De gastheer, de heer J. de Vries van Boot en Co heeft uit eigen ervaring de praktische voordelen van glasvezel voor zijn bedrijf toegelicht. Namens Rekam was de heer P. Oskam aanwezig. CBizz zal internetdiensten, telefonie en televisie op het netwerk gaan aanbieden.

Het glasvezelgebied Boskoop Noord-Oost bestaat uit de Alphenseweg, Alphensvaart, Boskoopseweg, Goudse Rijweg. het noordelijke gedeelte van Rijneveld, Halve Raak, Insteek, Koetsveld, Spoelwijkerlaan, Toegangseweg, Voshol en Wijkdijk.

P1010870

Na afloop van de informatiesessie heeft CBizz een iPad verloot onder alle bezoekers van de informatiebijeenkomst. De familie Van den Dobbelsteen was de gelukkige winnaar van de iPad Mini.