Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen via 088 00 20 200 of mailen naar info@cbizz.nl.

Aanleg glasvezel op bedrijventerreinen

aanleg glasvezel foto van aansluitenAanleg glasvezel, hoe gaat dat?

Als eenmaal besloten is tot aanleg over te gaan, krijgt in de regel ieder adres een aansluitpunt. Hiervoor moeten we eerst een inschatting maken van de werkzaamheden. Daarom komt de aannemer, voordat we daadwerkelijk gaan graven, bij uw bedrijf langs om de aansluitplaats te inspecteren en te controleren. U krijgt hierover een week van tevoren bericht.

Ook als u geen abonnement heeft afgenomen, krijgt u dus een aansluitpunt op het glasvezelnetwerk. Aan deze kosteloze aansluiting zitten geen verplichtingen. Het maakt het mogelijk dat er in de toekomst glasvezel geleverd kan worden. Dan hoeft de aannemer niet meer te graven en is een aansluiting binnen 14 dagen geregeld. Zo kunt u of een volgende gebruiker van het pand op een later moment alsnog beslissen om over te stappen op snel en betrouwbaar glasvezelinternet.

Hoe ziet het proces eruit?

Aanleg glasvezel en aansluiting

1. De aannemer komt bij u langs voor een schouwing van de aansluitplaats. U krijgt hierover een week van tevoren bericht.
2. Enkele weken later start de aannemer met graven en ziet u werkzaamheden in het straatbeeld. De aannemer legt de glasvezelkabel tot aan uw voordeur, u hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn.
3. Weer enkele weken later komt een monteur op afspraak bij u langs om de glasvezel door te trekken naar de meterkast en een aansluitpunt te realiseren.

Activeren glasvezelabonnement, indien van toepassing

4. Een medewerker van CBizz komt op afspraak langs om de aansluiting te activeren en deze gereed te maken voor gebruik.
5. U hebt de beschikking over uw nieuwe razendsnelle glasvezelverbinding.

Veelgestelde vragen aanleg glasvezel

Ik heb al een glasvezelaansluiting, wat nu?
Als u een aansluiting van KPN, Eurofiber of een andere aanbieder heeft, welke fors duurder is dan ons aanbod, laat dan uw kosteloze aansluiting realiseren door CBizz. Op het moment dat uw contract bij deze partijen afloopt, kunt u overstappen en flink besparen op de kosten.
Ik heb nu nog geen interesse, kan ik ook later nog aansluiten?
Indien u nu nog geen abonnement wilt, dan wordt de kabel gratis naar uw pand gelegd en in uw meterkast afgemonteerd. Als u later alsnog een abonnement afsluit, betaalt u additionele eenmalige activeringskosten.
Wat gebeurt er bij de lege kavels?
Bij de lege kavels wordt glasvezel op rol gelegd, voor een toekomstige aansluiting.
Blijft mijn bedrijf goed bereikbaar tijdens de aanleg?
De werkzaamheden vinden plaats in wegen, stoepen en bermen. De stoep gaat altijd in delen open. Uw bedrijf blijft gewoon bereikbaar, eventueel met loopschotten. Wij streven er altijd naar aan het einde van de dag de stoep dicht te maken.
Als ik een gratis aansluiting krijg, zit ik dan aan iets vast?
De kosteloze glasvezelaansluiting brengt voor u verder geen verplichtingen met zich mee. U kunt in de toekomst zelf beslissen of u alsnog een abonnement wenst. Kijk welke abonnementen op uw bedrijventerrein beschikbaar zijn.