Haal het maximale uit uw internetverbinding
met het uitgebreide dienstenpakket van CBizz

IP-Telefonie

diensten telefonie-basis
Meer informatie

Uitgebreide mogelijkheden

Alle CBizz internetabonnementen hebben standaard een CBizz Basis Telefonie abonnement inbegrepen, met daarbij 2 nummers. Afhankelijk van uw internetabonnement, dat kan zelfs bij een andere provider zijn, heeft u extra apparatuur nodig.

Daarnaast kunt u uw telefonie-abonnement uitbreiden met mogelijkheden voor een eigen of bestaande centrale en professionele diensten. Bovendien profiteert u bij alle telefonie-abonnementen van onze voordelige beltarieven.

Radio en Televisie

diensten radio en televisie
Meer informatie

Alle diensten overzichtelijk op 1 rekening

Als uw onderneming in het Caiway of REKAM gebied gevestigd is en het pand een (CAI/Coax) kabelaansluiting heeft, dan kunt u radio en televisie en kabelinternet bij CBizz afnemen. Uw radio en televisie-abonnement komen samen met uw internetabonnement op 1 factuur met de BTW netjes gespecificeerd.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor IP-televisie. Daarmee kunt u overal TV kijken, ongeacht in welk gebied u gevestigd bent. U kunt televisie kijken op maximaal 5 apparaten, waaronder uw eigen TV. IP-televisie is de nieuwe manier van TV kijken.

Hosting en domeinnamen

diensten hosting
Aanvragen

Betrouwbare hosting op onze eigen servers in het datacenter

Goede hosting van uw website is van het grootste belang voor de vindbaarheid en het functioneren van uw website. Betrouwbaar e-mailverkeer heeft er alles mee te maken. CBizz biedt haar klanten verschillende hosting abonnementen, inclusief virus- en spamfilter en geheel toe te spitsen op uw eisen en wensen. Uiteraard kan CBizz voor u domeinnamen registreren, zowel nationaal als internationaal. Ook kunt u uw domein extra beveiligen tegen virus en spam.