CBizz Radio & Televisie

Een radio- en televisie-abonnement is een voorwaarde om een kabel-
internetabonnement te kunnen afsluiten. U kunt een Caiway Radio & Televisie abonnement bij CBizz afsluiten.

U kunt ook uw Caiway RTV-abonnement overzetten naar CBizz. U krijgt exact dezelfde zenderpakketten voor hetzelfde geld, met als voordeel dat de kosten voortaan op uw CBizz BTW-nota komen.

Basic Radio & Televisie

radio en televisie basic
Aanvragen

60 digitale tv-zenders waarvan 44 in Full HD

Basic Radio & Televisie van CBizz biedt standaard de meeste HD zenders van Nederland. Het abonnement kost € 18,97* per maand en wordt geleverd via de coaxkabel. Hiermee kijkt u naar 60 digitale tv-zenders waarvan 44 in Full HD en kunt u meer dan 60 radiozenders ontvangen.

Extra zenderpakketten bij Basic

extra zenderpakketten basic
Meer informatie

Televisie kijken in het groot

Naast het basispakket biedt CBizz u met extra zenderpakketten de mogelijkheid meer radio- en televisiezenders te ontvangen. Altijd al getwijfeld ten aanzien van een film- of sportpakket? Dan kunt u nu kiezen uit een selectie aantrekkelijke pakketten.

IP-televisie

Meer informatie

Televisie kijken via internet

Met IP-televisie van CBizz kunt u op 5 verschillende apparaten genieten van een groot zenderaanbod inclusief de populairste Nederlandse publieke en commerciële zenders. En al vanaf €12,40 per maand.

Bij uw televisieabonnement krijgt u van CBizz een settopbox die u kunt aansluiten op uw televisie. Zo kunt u het volledige zenderaanbod, waaronder ook de HD zenders, op uw eigen televisie bekijken. Daarnaast kunt u deze zenders ook bekijken op uw PC, laptop, tablet of smartphone. U kunt dus TV kijken waar en wanneer u maar wilt.

Extra zenderpakketten bij IP-televisie

IP-televisie extra zenderpakketten
Meer informatie

Sport, sport en nog meer sport

Bij CBizz IP-Televisie kunt u ook de extra zenderpakketten van de populaire partijen afnemen. Zo kunt u altijd en overal genieten van uw favoriete sportpakket.

Het gebruik van audio en video bij bedrijven

Voor het weergeven en vertonen van alle vormen van audio en video buiten huiselijke kring is altijd toestemming van de makers en bedenkers vereist en hier zijn dan ook kosten aan verbonden. U regelt zelf deze rechten en licenties onder meer bij Sena, Buma/Stemra en Fox Sport.

*Alle bedragen zijn exclusief BTW. Per 1 maart 2019 is er een wijziging in het tarief van Basic Radio & Televisie. Klik hier voor de Algemene en Aanvullende Voorwaarden CBizz Radio & Televisie.