Integreer VoIP in uw bedrijf en start
direct met besparen op uw belkosten

Alle CBizz internetabonnementen hebben standaard een CBizz Telefonie Basis abonnement inbegrepen. Afhankelijk van het type abonnement heeft u extra apparatuur nodig. U profiteert bij alle abonnementen van onze voordelige beltarieven.

Daarnaast kunt u uw telefonie-abonnement uitbreiden met mogelijkheden voor een eigen of bestaande centrale en professionele diensten.

Telefonie Basis

telefonie-basis
Meer informatie

Eenvoudig overstappen, geavanceerde toestellen

Als klant van CBizz met een verbinding via het kabelnetwerk of een glasvezelverbinding kunt u heel eenvoudig van CBizz telefonie gebruik maken. Speciaal voor de ZZP’er en het MKB–segment heeft CBizz een aantal moderne toestellen geselecteerd die in combinatie met een FRITZ!Box eenvoudig te installeren zijn.

Hosted PBX

Meer informatie

Een volledige telefooncentrale in de cloud

Hosted PBX is bedoeld voor bedrijven die zelf geen investeringen en tijd willen spenderen aan de aanschaf, beheer en onderhoud van een telefooncentrale. U krijgt een virtuele centrale die wordt gehost in een door CBizz beveiligd datacentrum.

SIP Trunks

Meer informatie

Verbind uw eigen centrale met VoIP

SIP Trunks zijn voor bedrijven met een eigen ISDN of VoIP geschikte telefooncentrale. U kunt met een trunk eenvoudig een besparing op uw maandelijkse telefoonkosten realiseren, zonder dat u een nieuwe centrale hoeft aan te schaffen.