Basis telefonie,
uitgebreide mogelijkheden

Telefonie Basis

Aanvragen

Gratis bij uw CBizz internetabonnement

Als klant van CBizz met een verbinding via het kabelnetwerk of een glasvezelverbinding kunt u heel eenvoudig van CBizz telefonie gebruik maken.

Bel 088 00 20 200 of vraag een offerte aan

Eenvoudig overstappen op IP-telefonie

Met CBizz telefonie kunt u zowel bestaande als nieuwe regionale, landelijke, 088 en 085 telefoonnummers (blijven) gebruiken. Daarnaast hanteert CBizz uiterst scherpe beltarieven voor zowel vaste als variabele belkosten. Klik hier voor onze algemene beltarieven.

Speciaal voor de ZZP’er en het MKB–segment heeft CBizz een aantal moderne toestellen geselecteerd die in combinatie met één of meerdere SIP-accounts geleverd kunnen worden. Heeft u dus op korte termijn een extra toestel of telefoonnummer nodig? CBizz regelt het voor u en neemt alle zorgen uit handen.

Telefoontoestellen geschikt voor VoIP

CBizz werkt samen met leveranciers die gebruiksvriendelijke en betrouwbare zakelijke telefoontoestellen garanderen. Daarnaast is CBizz leverancier van de FRITZ!Box. Dit is een router en telefooncentrale in één. Het heeft een ingebouwd DECT basisstation en is geschikt voor telefonie tot 4 lijnen.

Yealink_T46G_SIP-T46G_EXP40 FB7390
Logo-PolycomLogo-Yealink

Abonnement afsluiten of meer informatie

Vul het aanvraagformulier telefonie in of neem contact op met onze accountmanager telefonie voor een aanbieding op maat: 088 00 20 200.