Een volledige telefooncentrale
zonder de investeringskosten

Hosted PBX

Offerte Aanvragen

Een eigen telefooncentrale in de cloud

Hosted PBX is een zakelijke telefoniedienst die bedoeld is voor bedrijven die zelf geen inspanningen aan beheer en onderhoud van een telefooncentrale willen spenderen, maar wél van de nieuwste functies ervan willen profiteren. U maakt geen kosten voor de aanschaf van een telefooncentrale, maar laat deze hosten in een beveiligd datacentrum. Dit betekent lage instapkosten, geen management en beheer en een snel te realiseren oplossing.

Bel 088 00 20 200 of vraag een offerte aan

Eenvoudig overstappen op IP-telefonie

CBizz Hosted PBX kunt u naadloos in uw organisatie integreren, waarbij u zowel bestaande als nieuwe regionale, landelijke, 088 en 085 telefoonnummers kunt gebruiken. U hoeft geen dure telefooncentrale aan te schaffen, u betaalt een maandelijks lage abonnementsvergoeding per gebruiker. Daar staat tegenover dat u uw oude telefoon of ISDN contracten kunt opzeggen en dat u belt tegen aantrekkelijke lage beltarieven en dat onderling bellen gratis is.

Voor Hosted PBX dient u te beschikken over VoIP geschikte telefoontoestellen en een internetverbinding met voldoende bandbreedte. Als u meerdere vestigingen hebt of er wordt vaak thuis gewerkt, dan kunt u alle telefoons binnen uw onderneming aan sluiten op uw Hosted VoIP en is locatiegebonden werken iets van het verleden. CBizz helpt u voorafgaand aan de installatie aan een nummerplan, zodat telefoonverkeer altijd snel en adequaat wordt beantwoord.

Een greep uit de basisfuncties:

  • Intern bellen & gebeld worden
  • Intern & extern doorverbinden
  • Speeddial
  • Ondersteuning 088 & 085 nummers
  • Voicemail; eventueel naar e-mail
  • (Eigen) wachtmuziek
  • Conferentiegesprekken
  • Gebruik van geografische nummers
  • Doorschakeling (waterval) naar opvolgend toestel of groep
  • Doorschakeling naar mobiel nummer

Telefoontoestellen geschikt voor VoIP

CBizz werkt samen met leveranciers die gebruiksvriendelijke en betrouwbare zakelijke telefoontoestellen garanderen. Uw medewerkers krijgen bij de oplevering een korte uitleg over de toestellen en een handleiding met de basisfuncties van de gekozen toestellen. Hiermee maakt CBizz het mogelijk dat uw medewerkers direct aan de slag kunnen met het nieuwe telefoonsysteem en mochten er vragen over de werking zijn, dan staat er een team van helpdeskmedewerkers paraat om de vragen te beantwoorden.

Yealink_T46G_SIP-T46G_EXP40
Logo-PolycomLogo-Yealink

Abonnement afsluiten of meer informatie

Vul het aanvraagformulier telefonie in of neem contact op met onze accountmanager telefonie voor een aanbieding op maat: 088 00 20 200.