Bespaar op uw telefoonkosten
met uw huidige centrale

SIP Trunks

Offerte aanvragen

Verbind uw eigen centrale met VoIP

SIP Trunks zijn voor bedrijven met een eigen ISDN of VoIP geschikte telefooncentrale. U kunt met een trunk eenvoudig een besparing op uw maandelijkse telefoonkosten realiseren, zonder dat u een nieuwe centrale hoeft aan te schaffen.

Bel 088 00 20 200 of vraag een offerte aan

Zo makkelijk kunt u overstappen op VoIP

Indien u een ISDN-centrale heeft en verwacht dat deze nog een aantal jaren mee kan, dan kunt u ook overstappen naar CBizz. Door een ISDN VoIP-converter eraan te koppelen kunt u de centrale inclusief de (systeem)toestellen blijven gebruiken. Gemiddeld genomen is de investering in deze converter binnen een half jaar terugverdiend en gaat u dan écht profiteren van de besparing die VoIP u biedt.

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor de keuze van een eigen telefooncentrale gerechtvaardigd is. Tegenwoordig is dat vaak een VoIP centrale of hybride model die geschikt en/of voorbereid is voor Voice over IP. De centrale is in dit geval te koppelen aan het platform van CBizz en u kunt de telefooncentrale naar eigen wens (laten) inrichten.

Abonnement afsluiten of meer informatie

Vul het aanvraagformulier telefonie in of neem contact op met onze accountmanager telefonie voor een aanbieding op maat: 088 00 20 200.