Glasvezel Twente en Salland: CBizz biedt zakelijk glasvezelinternet op het netwerk van Cogas

Op zoek naar snel zakelijk internet in Twente, Salland of de Achterhoek? Als u zich bevindt in het Cogas-gebied, dan kunt u gebruik maken van de diensten van CBizz. CBizz is gespecialiseerd in het leveren van zakelijke diensten als internet, telefonie en televisie via glasvezel- en COAX-netwerken. Hiervoor heeft zij een uniek samenwerkingsverband met Cogas en het CIF.

Als ondernemer kunt u, rechtstreeks of via onze lokale partners, de keuze maken uit het beste wat er momenteel op internetgebied te verkrijgen is. Wij gaan net als u voor optimale kwaliteit en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op uw internetverbinding. Service, snelheid en stabiliteit zijn daarbij onze uitgangspunten.

Glasvezel in buitengebieden van Twente en Salland

Zoals u zeer waarschijnlijk al heeft vernomen, zijn Cogas en het CIF gestart met de aanleg van glasvezel in het buitengebieden van Twente, Salland en de Achterhoek. Het betreft hier gemeenten Almelo, Borne, Berkelland, Dinkelland, Hardenberg, Hof van Twente, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Raalte, Twenterand, Tubbergen, Wierden, Winterswijk en delen van de gemeenten Deventer, Hellendoorn en Ommen. CBizz is één van de aanbieders die diensten aanbiedt via dit glasvezelnetwerk en heeft een speciaal pakket samengesteld voor de zakelijk gebruiker.

Bedrijventerreinen

glasvezel twente cogas logo
Meer informatie

Glasvezel Twente: hoogwaardig glasvezelinternet op bedrijventerreinen

CBizz en Cogas hebben een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van glasvezeldiensten op 39 bedrijventerreinen binnen het Cogas-gebied. CBizz biedt haar diensten aan in samenwerking met lokale ICT-partners in Twente. Voor de ondernemingen op bedrijventerreinen in het Cogas gebied heeft CBizz een scherp aanbod. Wilt u weten wat we bij u kunnen leveren? Doe de postcodecheck of zoek hier uw bedrijventerrein.