Individuele glasvezelverbindingen
door heel Nederland

Glasvezel individueel

Offerte aanvragen

Maximale zekerheid, minimale zorgen

Als u snel internet of een LAN-LAN verbinding tussen twee locaties wilt, dan ligt de keuze voor CBizz als glasvezel provider voor de hand. Een glasvezelverbinding van CBizz biedt maximale betrouwbaarheid en u bent verzekerd van de beste service. Bovendien heeft u de beschikking over een verbinding waarvan de snelheid ongekend is.

Naast bestaande abonnementen in gebieden waar reeds glasvezel beschikbaar is, levert CBizz levert maatwerk glasvezel in bijna heel Nederland. Dit kan dankzij de strategische samenwerkingen met diverse glasvezelproviders.

We sluiten uw bedrijf of uw locaties met een eigen glasvezel paar aan op elkaar of het dichtstbijzijnde beschikbare glasvezelnetwerk. De verbinding is ongedeeld en symmetrisch, waardoor u profiteert van de maximale bandbreedte.

Levertijd individuele glasvezel

Het aanleggen van uw eigen glasvezelverbinding wordt volledig door CBizz geregeld en gerealiseerd. De levertijd van het netwerk is afhankelijk van de situatie ter plekke en wordt beïnvloed door afstand tot het point-of-presence, vergunningen en werkzaamheden in de buurt. Onze account managers kunnen dit voor u inschatten.

Kostenberekening glasvezel

Individuele verbindingen zijn maatwerk en worden altijd vooraf door CBizz berekend. De kosten zijn o.a. afhankelijk van graafafstand, afstand tot het point-of-presence, aantal aansluitingen, het gewenste servicelevel en de contractduur.

Eigen netwerk tussen meerdere locaties

Individuele glasvezelverbindingen van CBizz zijn ideaal om een Lan-Lan verbinding of gesloten netwerk te realiseren, waarin meerdere vestigingen met elkaar verbonden zijn. Zo heeft u zekerheid dat de communicatie tussen hoofdkantoor en vestigingen of locaties onderling veilig zijn en heeft u maximale flexibiliteit voor eigen ICT-voorzieningen.

Dark Fiber verbinding

Indien gewenst kan CBizz ook een zogenaamde Dark Fiber verbinding voor u aanleggen. U heeft dan zelf het beheer over uw verbinding en de belichting ervan en bent niet gebonden aan een externe glasvezelleverancier. Informeer hiernaar bij onze accountmanagers.

Aanbieding op maat of gewoon een vraag?

Vul het contactformulier in voor meer informatie of een aanvraag. Onze accountmanager neemt dan zo snel mogelijk contact met uw op.

kabelgraven