Snel internet via een radioverbinding,
binnen een paar weken opgeleverd

Radioverbindingen

Offerte aanvragen

In gebieden waar glasvezel geen optie is

Op locaties waar een glasvezelverbinding (nog) niet mogelijk is of veel graafwerk vereist, kan CBizz mogelijk een radioverbinding leveren. De professionele verbindingen beschikken over zakelijke specificaties en een uitstekende SLA.

radioverbindingen

Een radioverbinding van CBizz kan een bandbreedte tot 200 Mbit/s bieden voor razendsnel internet en Voice-over-IP. De verbinding is ongedeeld (1:1) en symmetrisch. CBizz kan onder meer radioverbindingen leveren in Bleiswijk, Midden-Delfland, Westland, Aalsmeer en in het Rotterdamse havengebied van de Waalhaven tot de tweede Maasvlakte. Op de afbeelding een voorbeeld van een netwerk met internet voor een bedrijf met 5 locaties met straalverbindingen via de CAIW-mast in Naaldwijk.

Hoogwaardige radioverbindingen in het havengebied

CBizz heeft drie “points of presence” in het havengebied en kan daarmee van de Maasvlakte tot de Waalhaven binnen enkele
weken hoogwaardig internet leveren.
De SLA is gelijk aan die van glasvezel en kent een uptime-garantie van minimaal 99,8 %. Radioverbindingen van CBizz zijn ongedeeld (1:1), u beschikt dus altijd over de volledige capaciteit. De verbinding is symmetrisch, de upload- en downloadsnelheden zijn gelijk.