Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen via 088 00 20 200 of mailen naar info@cbizz.nl.

Veelgestelde vragen vraagbundeling bedrijventerrein

Waarom kiezen voor glasvezel?
Met een glasvezelaansluiting van CBizz is uw onderneming klaar voor de digitale wereld van morgen. De combinatie CBizz/glasvezel staat garant voor een stabiele en toekomst-vaste oplossing. CBizz heeft jarenlange ervaring met de levering van zakelijke internetdiensten. U bent aangesloten op een ‘open’ netwerk en kunt vrijelijk telefonie, camera bewaking, online back-up en alle andere moderne clouddiensten afnemen bij de leverancier van uw keuze. De kwaliteit van het CBizz netwerk in combinatie met een 99,8% beschikbaarheidsgarantie zorgen er voor dat u zo goed als altijd probleemloos kunt werken.
Blijft mijn bedrijf goed bereikbaar?
De werkzaamheden vinden plaats in wegen, stoepen en bermen. De stoep gaat altijd in delen open. Uw bedrijf blijft gewoon bereikbaar, eventueel met loopschotten. Wij streven er altijd naar aan het einde van de dag de stoep dicht te maken.
Ik heb nu nog geen interesse, wat gebeurt er dan?
Indien u nu nog geen glasvezel wilt, dan wordt uw kabel op de rol gelegd onder de grond voor uw bedrijfspand, als u later wilt aansluiten kunt u vragen om een na-aansluiting, dit kost eenmalig 1475,- euro.
Ik bezit vastgoed op het bedrijventerrein, ik wil wel een aansluiting voor mijn huurders , kan dat?
Ja, dat kan. U kunt een bedrijfsverzamelpand aansluiting laten realiseren, of u kunt er voor kiezen uw huurders individueel aansluiting af te laten nemen via CBizz.
De CBizz aanbieding geeft gratis twee telefoonlijnen en nummers, ik heb echter meer nodig , kan dat?
Ja dat is mogelijk, u kunt ook uw bestaande telefooncentrale koppelen, of  volledig overstappen op hosted VoIP. U kunt dit laten offreren door CBizz, echter in het open netwerk kunt u dit ook laten verzorgen door uw huidige telefonie leverancier of een andere telefonie provider. Deze keuze is geheel vrij.
CBizz / CIF zijn grote partijen gaat de prijs in de toekomst omhoog?
CBizz is partner van het CIF, het CIF realiseert op het ogenblik 250.000 glasvezel aansluitingen in Nederland, waarvan er inmiddels 180.000 zijn opgeleverd, in deze dus een grote partij. Grootschaligheid betekent in deze ook efficiency, wat weer vertaald wordt in de prijs. Bij CBizz betaalt u een all in tarief vanaf 199,-  Het is niet te verwachten dat de prijs omhoog gaat, de afgelopen jaren onder marktwerking zijn de telecomprijzen alleen maar lager geworden.
Wat gebeurt er bij de lege kavels?
Bij de lege kavels wordt glasvezel op rol gelegd, voor een toekomstige aansluiting.