Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz en baZoeKa tekenen een samenwerkingsovereenkomst

CBizz en baZoeKa tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van hoogwaardige verbindingen via het baZoeKa portal - 18 augustus 2015

logo-bazoekaMet de ondertekening van de overeenkomst intensiveren beide partijen hun samenwerking. De zakelijke glasvezel propositie van CBizz komt met de samenwerking ter beschikking aan de aangesloten dealers van baZoeKa. Als Distributie Service Provider voor breedbandinternet, digitale tv, mobiel internet, energie en domotica diensten richt baZoeKa zich op de Nederlandse markt. baZoeKa beschikt over meer dan 2.000 aangesloten zakelijke dealers. De kracht van baZoeKa is haar unieke dashboard solution, waardoor alle processen met haar dealers zijn geautomatiseerd en baZoeKa een full-service concept kan aanbieden aan al haar dealers.

De heer Oude Alink, directie baZoeKa: “Met de mogelijkheid tot het aanbieden van de op glasvezel gebaseerde infrastructuur van CBizz aan onze partners, komt er een groot verzorgingsgebied met 300.000 fiber aansluitingen ter beschikking aan onze partners. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.

De heer De Graaf, directie CBizz: “De samenwerking met baZoeKa past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat, een persoonlijke- en servicegerichte aanpak. De samenwerking met baZoeKa is een is een goede aanvulling op de al bestaande distributienetwerk van CBizz.