Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz en FloraHolland werken samen in Marktplaats Netwerk van FloraHolland

Hardinxveld - 6 juni 2013

CBizz en FloraHolland tekenen samenwerking Marktplaats Netwerk. CBizz zal op dit interne glasvezel netwerk (MPN) zijn bestaande portfolio van diensten leveren en verder uitbreidden. Deze samenwerking is de volgende stap in de al jarenlange samenwerking tussen FloraHolland en CBizz.

Met de ondertekening van de overeenkomst op 24 mei intensiveren beide partijen hun samenwerking. CBizz is leverancier van IP dienstverlening aan de klanten in de FloraHolland vestigingen via het FloraHolland Marktplaats Netwerk (MPN). MPN is het eigen interne glasvezelnetwerk welke FloraHolland gebruikt voor haar eigen diensten, zoals Kopen Op Afstand (KOA) en binnenkort EKT.  FloraHolland heeft dit netwerk ter beschikking gesteld aan ISP’s , waarbij CBizz met vele aansluitingen op de Flora vestigingen de grootste leverancier is via MPN. Met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zal FloraHolland het Layer II beheer van de MPN netwerkverbindingen voor CBizz verzorgen en kan CBizz haar dienstenverlening naar de klanten verder uitbreiden.

flora

Deze samenwerking is een volgende stap in de al jarenlange samenwerking van CBizz en FloraHolland. Beide partijen zijn daarom erg blij met deze stap en het intensiveren van de samenwerking.

Dennis Hofstede, Manager Infrastructuur Beheer FloraHolland: “Deze samenwerking is een volgende stap in de al jarenlange samenwerking van CBizz en FloraHolland. Beide partijen zijn daarom erg blij met deze stap en het intensiveren van de samenwerking””.

De heer De Graaf, directie CBizz: “De samenwerking met FloraHolland past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat,  een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De verdere intensivering met FloraHolland maakt het mogelijk dat CBIZZ gebruik maakt van het  fijnmazige glasvezel netwerk op de FloraHolland en is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”