Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz en Fresh Park Venlo tekenen samenwerkingsovereenkomst

CBizz en Fresh Park Venlo tekenen een samenwerkingsovereenkomst voor de levering van hoogwaardige verbindingen op het interne glasvezelnetwerk van Fresh Park - 21 juli 2015

news-fresh-park-venlo-luchtfotoDit is een volgende stap in de dienstverlening die CBizz al enkele jaren levert op dit terrein. Fresh Park Venlo is het complete terrein voor de verssector. Het terrein biedt plaats aan alle producten binnen het spectrum van verse voedingsmiddelen en sierteelt. Plus de ondersteunende diensten die succesvol zakendoen in de vers branche mogelijk maken. Of het nu gaat om nieuwe producten, opslag- en verpakkingsinnovaties of vernieuwingen op logistiek gebied. De activiteiten van de gevestigde bedrijven variëren onderling, maar vullen elkaar veelal perfect aan. Zo zijn er import- en exportbedrijven, distributeurs, verpakkers, gespecialiseerde opslagbedrijven (cold stores), dienstverleners en tuinbouw gerelateerde bedrijven.

Met de ondertekening van de overeenkomst  intensiveren beide partijen hun samenwerking. CBizz is al leverancier van IP-dienstverlening aan de klanten met eigen vestigingen op het terrein van Fresh Park Venlo.

news-fresh-park-venlo-logoFresh Park Venlo heeft het glasvezelnetwerk dat Fresh Park ook gebruikt  voor haar eigen diensten, ter beschikking gesteld aan CBizz. In deze samenwerking verzorgt het aannemersbedrijf  Spitters de aanleg van het glasvezelnetwerk en het layer 1-beheer en kan CBizz haar dienstverlening aan de klanten verder uitbreiden.

De heer A Franken, Fresh Park Venlo: “Fresh Park Venlo stimuleert de economische ontwikkeling van de op het terrein gevestigde bedrijven en ziet de ontwikkeling van breedbandinfrastructuur als een goede impuls daarvoor,  dit door een op glasvezel gebaseerde telecommunicatie-infrastructuur in haar complex te realiseren en deze ten behoeve van bestaande en potentiële nieuwe huurders en gebruikers aan te bieden. Wij zijn blij dat we dit in samenwerking met CBizz kunnen realiseren.”

De heer S. de Graaf, CBizz: “De samenwerking met Fresh Park Venlo past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat met een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De samenwerking met Fresh Park Venlo stelt CBizz in staat dit nieuwe fijnmazige glasvezelnetwerk te gebruiken. Dit is een is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur en dienstverlening van CBizz.”