Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz koopt EBo glasvezelnetwerk in ‘s-Hertogenbosch

Hardinxveld-Giessendam - 5 december 2012

CBizz B.V. en EBo B.V. hebben op 4 december  2012 de overeenkomst getekend die de overname van EBo Glasvezel B.V. door CBizz regelt. CBizz neemt de activiteiten met onmiddellijke ingang over.

EBo glasvezel B.V. levert glasvezelverbindingen aan de zakelijke markt. In 2010 en 2011 heeft EBo haar eigen fiberring en infrastructuur aangelegd op alle grote bedrijfsterreinen in ’s-Hertogenbosch, zoals Rietvelden, Hambakenwetering, Ertveld, Paleiskwartier, Herven, Veemark en de Vutter.

De acquisitie past in het streven van CBizz om zijn positie op de zakelijk markt verder te versterken. De dienstverlening op het EBo glasvezelnetwerk  zal worden aangevuld met het product portfolio zoals CBizz die in ander gebieden in Nederland levert.

De lokale aanwezigheid van EBo in ’s-Hertogenbosch blijft bestaan. Het team van CBizz gaat de dienstverlening uitvoeren. EBo glasvezel B.V. gaat verder onder de naam CBizz ’s-Hertogenbosch.  EBo B.V. het oude moederbedrijf, blijft als dienstenleverancier aanwezig en actief betrokken bij CBizz ’s-Hertogenbosch.

Sikko de Graaf, directie CBizz: “EBo glasvezel past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Dit is ook de filosofie van EBo. De overname van het fijnmazige glasvezel netwerk van EBo is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz in ‘s-Hertogenbosch.”

Eelco van den Bogaerdt, directie EBO: “Door de verkoop van de glasvezel activiteit kan EBo zich weer focussen op haar sterke kant, het leveren van service en dienstverlening zoals EBoRemote. Met CBizz is een innovatieve en betrouwbare partner gevonden die het initiatief van een lokaal zakelijk fibernetwerk kan voortzetten en  uitbreiden met hetzelfde gedachtegoed waarmee EBo begonnen is.”