Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz neemt glasvezelnetwerk bedrijventerrein de Stroet in Lunteren over

CBizz verwerft het eigendom van het Door-to-Door Glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen de Stroet in Lunteren - 27 december 2016

Het glasvezelnetwerk op de Stroet in Lunteren is de nieuwe overname van CBizz. De aankoop van dit netwerk is in lijn met de versnelde Buy & Build strategie die CBizz onlangs heeft ingezet met een investeringsfonds dat beheerd wordt door Capitalmind. CBizz streeft naar een flinke groei op korte termijn. De Buy & Build strategie houdt in dat de bouw en uitrol van glasvezelnetwerken wordt versneld en er een aantal glasvezelnetwerken aangekocht zullen worden. De aankoop van het netwerk op de Stroet is hierin een logische stap.

De overname volgt na een succesvolle samenwerking met de aanleggende partij, welke de exploitatie van het netwerk niet als core activiteit zag. Ook dit netwerk is aangelegd volgens de werkwijze CBizz, alle panden zijn kosteloos aangesloten op het glasvezelnetwerk. Pas op het moment dat een ondernemer daadwerkelijk gebruik gaat maken van de verbinding , gaat men er geld voor betalen.

Op bedrijventerrein de Stroet zijn ongeveer 100 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden heeft CBizz intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de aankoop en uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerrein de Stroet is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.