Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz ontsluit Maaspoort als 5e bedrijventerrein in ‘s-Hertogenbosch

CBizz start met de aanleg van een glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Maaspoort - 4 januari 2016

Naast het al bestaande glasvezelnetwerk van CBizz op de bedrijventerreinen De Vutter, De Rietvelden, Het Ertveld en HighTech Park, is CBizz inmiddels gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch. De eerste bedrijven kunnen vanaf half februari 2016 gebruik maken van hun aansluiting. De afgelopen weken heeft CBizz intensief contact gehad met de ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar veel ondernemers gebruik van maken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk op Maaspoort past in de plannen van CBizz voor een verdere verglazing van ‘s-Hertogenbosch en omgeving. De vraag naar dit soort hoogwaardige B2B breedbandverbindingen groeit zo snel, dat nu ook met de verglazing van dit bedrijventerrein kan worden gestart.

Het glasvezelnetwerk kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer-III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De ondernemers kunnen een keuze maken uit diverse pakketten. Het instapabonnement bedraagt slechts  € 199, -. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot 1 Gbps) zijn uiteraard ook mogelijk.