Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz start uitrol glasvezel op bedrijventerreinen Goor

CBizz start uitrol glasvezeldiensten op bedrijventerreinen De Whee, Zenkelsdamhoek en Spechthorst in Goor - 17 februari 2016

In samenwerking met Yourfiber en Reggestad is de intekencampagne op de bedrijventerreinen in Goor begonnen. Zo’n 200 ondernemingen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actieaanbod bestaat uit de eenmalige aansluitkosten van 399,- voor een 1Gb glasvezelaansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

Het instap-fiberabonnement 50/50Mbps is inclusief telefonie en bedraagt slechts  € 99, -. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het All-In tarief, dus de onderneming is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigd. De actie loopt tot april.

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz wordt het bedrijventerrein volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een  glasvezelverbinding krijgen GRATIS een aansluiting in hun pand. Bij voldoende aanmeldingen zullen de ondernemers nog voor de zomer aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

CBizz dienstverlening op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Goor is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Bekijk het aanbod in Goor.