Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz start verglazing Bedrijfsterrein Nieuwe Waterweg

Hardinxveld-Giessendam - 23 mei 2013

Met het tekenen van het contract met Inspectorate start CBizz met de volledige verglazing van Bedrijfsterrein Nieuwe Waterweg. De komende maanden zal CBizz met haar partners de totale verglazing realiseren. De aanleg van het glasvezel voor de aanwezige ondernemers is gratis.

Inspectorate, gevestigd in Maassluis onder de rook van Rotterdam, is onderdeel van Bureau Veritas. De activiteiten van Bureau Veritas richten zich wereldwijd op de volgende aandachtsgebieden: kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De heer Hoff van Inspectorate:Het wereldwijde netwerk van Bureau Veritas is opgebouwd uit regionale en lokale vestigingen van waaruit opdrachtgevers worden bediend met een uitgebreid pakket van dienstverlening dat onder meer metingen, inspecties, validaties, certificering, testen, classificatie, (technisch) advies en training omvat. Aangezien zaken steeds meer Just-In-Time geregeld moeten worden en gezien de internationale activiteiten is een betrouwbare internetverbinding van groot belang voor Inspectorate.  Met de komst van CBizz is een belangrijk onderdeel nu ingevuld.”

De heer De Graaf, directie CBizz: De verglazing van Nieuwe Waterweg past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat,  een persoonlijke-  en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezel netwerk op het industrieterrein Nieuwe Waterweg is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”