Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz start volledige verglazing Overhoeken in Albrandswaard

CBizz start de volledige verglazing van de bedrijfsterreinen Overhoeken I , II en III in Albrandswaard - 4 juni 2013

Vanwege de toenemende vraag naar hoogwaardige glasverbindingen start CBizz met de volledige verglazing van de bedrijfsterreinen Overhoeken I , II en III.

De komende maanden realiseert CBizz met haar partners de verglazing van deze bedrijfsterreinen. De aanleg van de glasvezel voor de aanwezige ondernemers is gratis.

In Albrandswaard legt CIF momenteel een modern Fiber to the Home (FttH) netwerk aan. De bedrijfsterreinen maakten geen deel uit van het  oorspronkelijke aanlegplan.

De vraag naar hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van deze bedrijfsterreinen wordt gestart. Met deze verglazing wordt er een evenwichtig FTTH-voorzieningenniveau gerealiseerd in Albrandswaard.
De heer J Kastelein, directie CBizz: “De verglazing van Overhoeken I, II en III past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen,met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezel netwerk op Overhoeken I, II en III is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”