Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz tweede dienstenleverancier op netwerk CAIW/CIF

CBizz tweede dienstenleverancier met FttH producten tot 400Mbit - 20 februari 2014

CBizz B.V. en CAIW Diensten B.V. hebben op 20 februari  2014 de Wholesale Ethernet Access overeenkomst getekend. Direct na het tekenen van de overeenkomst heeft CBizz haar Klaar-voor-glasvezel campagne gelanceerd. CBizz laat daarin zien wat haar FttH-productaanbod voor de zakelijke markt inhoudt.

CBizz B.V. en CAIW Diensten B.V. ondertekenen WEAS overeenkomstAfgelopen halfjaar is in een intensieve samenwerking tussen CAIW en CBizz de Wholesale Ethernet Access (EAS) dienst van CAIW ontwikkeld, met CBizz als launching customer. Met deze dienst is CBizz in staat om op het netwerk van CAIW/CIF,  met inzet van eigen CPE’s en eigen netwerkmanagement en services, een CBizz FttH-propositie naar de markt te brengen. CBizz start haar dienstverlening met de campagne Klaar-voor-glasvezel ( www.klaarvoorglasvezel.nl ) waarbij het aanbod vooralsnog bestaat uit drie verschillende snelheden: CBizzFiber 50/50Mbps, CBizzFiber 100/100Mbps en CBizzFiber 400/400Mbps, alle drie inclusief telefonie.

Gemiddeld kan CBizz nu binnen 14 dagen FttH-diensten leveren op aangesloten locaties in het CAIW/CIF gebied (Wateringse Veld, Oudenbosch, Wateringen, Midden-Delfland, Maassluis, IJsselstein, Benschop, ‘s-Gravenzande, Maassluis, Maasdijk, Poeldijk, Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel, Naaldwijk, De Lier, Maasdijk, Honselersdijk, Albrandswaard en KBG-Berghem).

Sikko de Graaf, directie CBizz: “Het FttH-product is een mooie toevoeging aan het portfolio van CBizz. Naast hoogwaardige glasvezelverbindingen als maatwerk oplossing en naast het volledig verglazen van bedrijfsterreinen, geeft dit nieuwe FttH-aanbod CBizz de mogelijkheid om zakelijke FttH-diensten te leveren aan het Midden- en Kleinbedrijf. Het past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak.”.

Albert Vergeer, directie CAIW: “Het glasnetwerk van CAIW is veruit het beste netwerk in haar regio, waarvan wij vinden dat het voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom opent CAIW ook haar netwerk voor andere providers. Met CBizz is een innovatieve en betrouwbare partner gevonden die als eerste met CAIW dit traject is ingegaan, wij verwachten dat in de toekomst meerdere partijen dit voorbeeld zullen volgen.”.