Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz zakelijke provider op glasvezelnetwerk CIF/COGAS

CBizz wordt als zakelijke serviceprovider actief op het nieuwe glasvezelnetwerk van CIF/COGAS in Twente - 3 oktober 2014

Naast CBizz levert ook Caiway als provider voor consumentendiensten haar diensten over het netwerk in Twente in de plaatsen: Almelo, Markelo, Goor, Diepenheim, Oldenzaal, Tubbergen, Westerhaar, Geesteren, Vasse, Albergen,  Reutum,  Manderveen, Langeveen, Harbinkhoek, Mariaparochie, Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham, Rossum, Weerselo, Deurningen, Saasveld, Gramsbergen en De Krim.

CBizz is een zakelijke dienstverlener die op hetzelfde netwerk COGAS_gebieden zijn diensten aan gaat bieden aan bedrijven in de gemeente. CBizz beschikt daarvoor over eigen apparatuur en een professionele helpdesk waarmee ze een goede service en betrouwbaarheid kunnen bieden. Ook kunnen zij klanten voorzien van typisch zakelijke vereisten, zoals een vast IP-adres, internet-telefonie (VoIP) en webhosting.

CBizz levert de zakelijke diensten over het glasvezelnetwerk van CIF/COGAS met inzet van eigen CPE’s en eigen netwerkmanagement en services. De propositie in COGAS valt onder de campagne Klaar-voor-glasvezel  (www.klaarvoorglasvezel.nl) waarbij het aanbod vooralsnog bestaat uit drie verschillende snelheden CBizzFiber50/50Mbps, CBizzFiber 100/100Mbps en CBizzFiber400/400Mbps, alle drie inclusief telefonie.

Sikko de Graaf, directie CBizz: “Het FttH-product in COGAS gebied is een mooie toevoeging aan het portfolio van CBizz. Naast hoogwaardige glasvezelverbindingen als maatwerk oplossing en naast het volledig verglazen van bedrijfsterreinen, geeft dit nieuwe FTTH-aanbod CBizz de mogelijkheid om zakelijke FTTH-diensten te leveren aan het Midden- en Kleinbedrijf. Het past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak”.