Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

CBizz zakelijke serviceprovider glasvezelnetwerk Hilvarenbeek

CBizz wordt als zakelijke serviceprovider actief op het nieuwe glasvezelnetwerk van Hilvarenbeek - 28 augustus 2014

Naast CBizz zal ook Caiway als provider voor consumentendiensten zijn diensten leveren over het netwerk in Hilvarenbeek en delen van Biest-Houtakker en Haghorst.

CBizz is een zakelijke dienstverlener die op hetzelfde netwerk zijn diensten aan gaat bieden aan bedrijven in de gemeente. CBizz beschikt daarvoor over eigen apparatuur en een professionele helpdesk waarmee ze een goede service en betrouwbaarheid kunnen bieden. Ook kunnen zij klanten voorzien van typisch zakelijke vereisten, zoals een vast IP-adres, internet-telefonie (VoIP) en webhosting.

CBizz levert de zakelijke diensten over het glasvezelnetwerk van Hilvarenbeek, met inzet van eigen CPE’s en eigen netwerkmanagement en services.

De propositie in Hilvarenbeek valt onder de campagne Klaar-voor-glasvezel (www.klaarvoorglasvezel.nl) waarbij het aanbod vooralsnog bestaat uit drie verschillende snelheden CBizzFiber50/50Mbps, CBizzFiber 100/100Mbps en
CBizzFiber400/400Mbps, alle drie inclusief telefonie. Er is een speciale website geopend op www.cbizz.nl/hilvarenbeek waar men informatie en antwoorden op veel gestelde vragen kan vinden.

Sikko de Graaf, directie CBizz: “Het FttH-product in Hilvarenbeek is een mooie toevoeging aan het portfolio van CBizz. Naast hoogwaardige glasvezelverbindingen als maatwerk oplossing en naast het volledig verglazen van bedrijfsterreinen, geeft dit nieuwe FTTH-aanbod CBizz de mogelijkheid om zakelijke FTTH-diensten te leveren aan het Midden- en Kleinbedrijf. Het past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak”.