Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Feestelijke oplevering glasvezel bedrijventerrein Vijfsluizen

Gemeente Schiedam is zeer verheugd met het initiatief - 13 maart 2017

Met het symbolisch lassen van de laatste glasvezel nam wethouder van Steenderen van de gemeente Schiedam het nieuwe glasvezelnetwerk op Vijfsluizen in gebruik. Dit op een feestelijke bijeenkomst waar ook Mw. Aalberts, Gemeente Schiedam Accountmanager Vijfsluizen, dhr. Verloop, Gemeente Schiedam Hoofd Infrastructuur en dhr. Sneep, Voorzitter Ondernemersvereniging Vijfsluizen hun waardering uitspraken voor het project.

Alle bedrijven op Vijfsluizen zijn inmiddels door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting. De aannemer zal haar werkzaamheden de komende weken beëindigen. De meeste ondernemingen hebben inmiddels hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Op de bedrijventerreinen in ongeveer 150 ondernemingen gevestigd. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat men er daadwerkelijk gebruik van gaat maken, gaan bedrijven er geld voor betalen.

Gemeente Schiedam is zeer verheugd met het initiatief

Vijfsluizen is de stuwende kracht achter de economie in Schiedam, met bedrijven als Facilicom, Mammoet en Huisman, die positie wil het graag behouden. Innovaties en ontwikkeling van nieuwe technologieën worden door de gemeente toegejuicht. Daar horen ook geavanceerde bedrijventerreinen bij met een hoogwaardig glasvezelnetwerk zoals hier gerealiseerd wordt.

Wethouder van Steenderen is daar blij mee: “Ondernemingen die het initiatief nemen, zoals op Vijfsluizen is gebeurd, zijn een voorbeeld voor de gemeente. Zij maken het ook voor andere bedrijven mogelijk het maximale uit hun onderneming te halen en houden het vooruitstrevende ondernemersklimaat van het Vijfsluizen gebied op peil”.

Kijk voor meer informatie over de abonnementen op cbizz/vijfsluizen.