Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Oplevering bedrijventerrein Hapert

Na een geslaagde samenwerking met lokale ondernemers is het nieuwe glasvezel netwerk op Hapert in gebruik genomen - 26 oktober 2017

oplevering glasvezelnetwerk Hapert

Alle 100 bedrijven op het bedrijventerrein in Hapert zijn door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting op het razendsnelle glasvezelnetwerk van CBizz. De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond en de meeste ondernemingen hebben hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos zijn voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat bedrijven er daadwerkelijk gebruik van gaan maken, betalen ze voor de aansluiting.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein Hapert is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Kijk voor het actuele aanbod internetabonnementen over glasvezel in Hapert.