Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Oplevering bedrijventerrein Sandeling in Hendrik-Ido-Ambacht

Na een geslaagde samenwerking met lokale ondernemers is het nieuwe glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Sandeling in Hendrik-Ido-Ambacht in gebruik genomen - 28 februari 2018

Alle bedrijven op de Sandeling zijn inmiddels door CBizz voorzien van een (kosteloze) glasvezelaansluiting.  De aannemer heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond. De meeste ondernemingen hebben inmiddels hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos worden voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaan maken van deze aansluiting, gaan ze er voor betalen.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein de Sandeling is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.