Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Overname zakelijke dienstverlening op glasvezelnetwerk in Albrandswaard

Hardinxveld-Giessendam - 7 mei 2013

CBizz B.V. neemt per direct de zakelijke dienstverlening aan klanten op het glasvezel netwerk in Albrandswaard over van CAIW. Bij de overname van CAI Albrandswaard door CIF (Common Infrastructure Fund) was er een beperkte dienstverlening voor zakelijke klanten operationeel. Met de overname van deze dienstverlening door CBizz is de continuïteit van deze dienstverlening gewaarborgd.

CBizz B.V. levert glasvezelverbindingen aan de zakelijke markt en was al in Albrandswaard aanwezig met haar dienstverlening op diverse bedrijfsterreinen zoals Overhoeken I en II. CBizz gaat de komende maanden bij de zakelijke klanten in Albrandswaard apparatuur vervangen om de kwaliteit en de beschikbaarheid van zakelijke aansluitingen verder te verbeteren. Tevens wordt het dienstenaanbod verder uitgebreid. De uitbreiding van de dienstverlening past in het streven van CBizz om zijn positie op de zakelijke markt verder te versterken. De dienstverlening in Albrandswaard zal worden aangevuld met het product portfolio, zoals CBizz dat in andere  gebieden in Nederland levert.

Jan Kastelein, directeur CBizz:De zakelijke dienstverlening in Albrandswaard past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, door dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak.

Over CBizz
CBizz is de voortzetting van CAIW Business, de zakelijke tak van kabelbedrijf CAIW. Het bedrijf werd in oktober 2009 zelfstandig en opereert sinds april 2010 onder de naam CBizz. Het bedrijf biedt ondernemers hoogwaardige internetverbindingen, koppelt bedrijfsnetwerken en levert diensten zoals internettelefonie en hosting. CBizz is eigenaar en exploitant van een aantal glasvezelnetwerken in diverse regio’s in Nederland, via deze netwerken bedient CBizz haar voornamelijk zakelijke klanten.