Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Peter Veerman nieuwe COO CBizz

Peter Veerman treedt op 1 juni 2016 in dienst bij glasvezelprovider CBizz als directeur bedrijfsvoering (COO) - 19 mei 2016

Zijn benoeming is in lijn met de ingezette Buy & Build strategie. Met deze uitbreiding van de directie versterkt CBizz zijn organisatie en de focus op verdere groei. Peter Veerman (33) wordt binnen CBizz verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de bedrijfsvoering en projectuitvoering. De Buy & Build strategie die het glasvezelbedrijf onlangs inzette, houdt in dat er de komende tijd verschillende internetbedrijven met een focus op glasvezel aangekocht worden en dat de uitrol van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen flink versneld wordt. CBizz streeft ernaar op korte termijn tientallen terreinen per jaar te verglazen.

Innovatie
“Onze groei vraagt om een slagvaardige en efficiënte bedrijfsvoering”, aldus CBizz CEO Sikko de Graaf. “Peter heeft veel ervaring met glasvezeltechniek en projectmatig werken. Hij is sterk gericht op innovatie en het gebruik van nieuwe toepassingen.” Bij CBizz gaat Veerman zich richten op de verdere ontwikkeling van de bedrijfsvoering en projectuitvoering, netwerkregistratietoepassingen en het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Ook wordt hij verantwoordelijk voor het aansturen van de helpdesk, het NOC en de verschillende projecten.

Groot netwerk
Veerman was hiervoor Manager Operations bij zakelijk telecomprovider dean one (voorheen OneXS). Daarvoor is hij ruim tien jaar werkzaam geweest bij Caiway in verschillende leidinggevende functies, waar hij is opgeleid door Aart Verbree en Ruud Wielaard (voormalig CEO en CTO van Caiway). Sinds 2014 is Veerman bestuurslid van The Society for Broadband Professionals (SCTE), een non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van breedbandtechniek binnen de telecommunicatie. Als bestuurslid van SCTE Benelux beschikt hij over een groot relationeel netwerk in de glasvezelwereld.