Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start aanleg glasvezelnetwerk bedrijventerrein Elzenburg in Oss

De aanleg Door-to-Door glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Elzenburg in Oss is begonnen met symbolische schop in de grond - 15 december 2016

Na een geslaagd vraagbundelingstraject samen met sbboss parkmanagement  is CBizz gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op Elzenburg. Op bedrijventerrein Elzenburg zijn ongeveer 300 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden hebben CBizz en sbboss intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

Symbolische schop in de grond op Elzenburg…

Donderdagmiddag omstreeks 13.30 trapte Ties van Esch van sbboss parkmanagement de schop de grond in om de werkzaamheden in opdracht van CBizz te symboliseren. “Laat deze schop in vergelijking met de graafmachine die ernaast staat ook het symbool zijn van de in aantocht zijnde overstap van een internetsnelheid van 4 of 8 Mb naar 100 Mb, of wat de klant dan ook gekozen mag hebben c.q. kiest.”.

Inmiddels is BAM in opdracht van CBizz al op verschillende plaatsen bezig met de aanleg van het open glasvezelnetwerk op dit Osse bedrijventerrein.

Tijdens de informatiebijeenkomst werd duidelijk dat (afhankelijk van vorst en andere omstandig¬heden de BAM nu ook zo snel mogelijk door gaat pakken. Binnen enkele maanden zal het hele netwerk actief zijn. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat ze alle panden kosteloos gaan voorzien van de aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen. Door een van de aanwezigen die nu een aansluiting hebben bij een andere partij werd al gezegd dat ze daar graag gebruik van willen maken zodat ze in de toekomst snel kunnen schakelen als het huidige (dure) contract is afgelopen.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerrein Elzenburg is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Best Business Deal

Voor ondernemers die nog geen keuze hebben gemaakt over een pakket, kunnen een keuze kan maken uit diverse pakketten.  Het instap fiber abonnement 50/50MB bedraagt slechts  € 99, -. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk.