Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start aanleg glasvezelnetwerk bedrijventerrein Oosteinderhof in Aalsmeer

CBizz start de aanleg van een glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Oosteinderhof in Aalsmeer - 7 oktober 2015

Na een geslaagd vraagbundelingstraject start CBizz met de aanleg van een Oosteinderhofhoogwaardig glasvezelnetwerk op het Oosteinderhof in Aalsmeer. De afgelopen maanden heeft CBizz intensief contact gehad met de ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Oosteinderhof past in de verdere verglazing van Aalsmeer. De vraag naar dit soort hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van dit bedrijventerrein kan worden gestart. Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz worden de bedrijventerreinen volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding krijgen gratis een aansluiting in hun bedrijfspand.

Het glasvezelnetwerk kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot verglazing van het bedrijventerrein Oosteinderhof past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk op Oosteinderhof is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.