Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start aanleg glasvezelnetwerk Nieuweweg/Langeveer Hardinxveld-Giessendam

CBizz start met de aanleg van een Door-to-Door glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Nieuweweg en Langeveer in Hardinxveld-Giessendam - 17 november 2015

“Bedrijven kunnen niet meer zonder snel internet en glasvezel”

Na een geslaagd vraagbundelingstraject samen met StartAanlegHGWSB Solutions is CBizz gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op Nieuweweg en Langeveer. Op bedrijventerrein Hardinxveld zijn ongeveer 200 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden hebben CBizz en WSB Solutions intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar veel ondernemers gebruik van maken. De heer Michel Helmink van Helmink Hoontechniek, heeft de eerste symbolische geul gegraven namens de ondernemers uit Hardinxveld Giessendam.

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz, worden de bedrijventerreinen volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding, krijgen gratis een aansluiting in hun pand. Voor het einde van het jaar zullen de ondernemers actief gebruik kunnen maken van hun verbindingen. CBizz en WSB Solutions ondersteunen ook lokale verenigingen. Zo graaft voetbal vereniging Hardinxveld met vrijwilligers haar eigen geul naar het overname punt en wordt de verbinding gesponsord door CBizz, dus ook de voetbalvereniging heeft straks razendsnel internet.

Best Business Deal

De ondernemers hebben de keuze uit diverse pakketten. Het instap fiber abonnement 100/100Mbps bedraagt slechts € 199,-. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gigabit koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk.

Over WSB-solutions

WSB Solutions is een betrouwbare dienstverlener in de automatisering, waarbij de klant centraal staat. WSB Solutions heeft in bijna 30 jaar een grondige kennis opgedaan over het inzetten van ICT als ondersteuning van talloze organisaties, groot én klein. WSB Solutions adviseert haar klanten bij allerlei automatiseringsvraagstukken omtrent traditionele ICT infrastructuren. Daarnaast begeleidt WSB Solutions organisaties met de eerste stappen richting het eigen ontwikkelde en beheerde Cloud platform. Om op de juiste manier aangesloten te worden op de Cloud, moet een bedrijf over een snelle internetverbinding beschikken.