Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start aanleg glasvezelnetwerk op drie bedrijventerreinen in Malden

CBizz start met de aanleg van een Door-to-Door glasvezelnetwerk op drie bedrijventerreinen in Malden - 28 december 2015

“Bedrijven kunnen niet meer zonder snel internet en glasvezel”

Luchtfoto-MaldenNa een geslaagd vraagbundelingstraject start CBizz met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op drie bedrijventerreinen in Malden. Alle ondernemingen gevestigd op De Hoge Brug, Maldens Broek en Sluisweg worden aangesloten op het hoogwaardige glasvezel netwerk van CBizz. Op de bedrijventerreinen in Malden zijn ongeveer 150 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden heeft CBizz intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Malden past in de verdere verglazing van Oss en omgeving. De vraag naar dit soort hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van dit bedrijventerrein kan worden gestart. Op korte termijn volgen ook andere bedrijventerreinen in Oss en omgeving.

Het glasvezelnetwerk kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot verglazing van de bedrijventerreinen in Malden past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk in Malden is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.

Zoals gebruikelijk bij de initiatieven van CBizz worden bedrijventerreinen volledig verglaasd, dus ook ondernemingen die nu (nog) geen gebruik wensen te maken van een glasvezelverbinding krijgen GRATIS een aansluiting in hun pand.

Best Business Deal

Ondernemers kunnen een keuze maken uit diverse pakketten. Het instap fiber abonnement 100/100Mbps bedraagt slechts € 199,-. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk.