Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start initiatief verglazing bedrijventerrein Veesteeg

CBizz start initiatief voor volledige verglazing van bedrijventerrein Veesteeg - 19 februari 2014

Vanwege de toenemende vraag naar hoogwaardige glasverbindingen, start CBizz met het initiatief tot volledige verglazing van het bedrijventerrein Veesteeg in Beneden Leeuwen.

In de afgelopen periode heeft CBizz intensief contact gehad met de ondernemers op het bedrijventerrein en dit heeft geleid tot een helder aanbod. De verwachting is dat voldoende ondernemers de keuze maken voor CBizz waarna de aanleg vanaf 1 april 2014 kan starten. De engineering en het vergunningstraject zijn inmiddels in gang gezet. De aanleg van de glasvezel voor de deelnemende ondernemers is gratis.

In de omgeving van Beneden Leeuwen (KBG-gebied) legt het CIF momenteel een modern Fiber to the Home (FttH) netwerk aan. Bedrijventerreinen zoals Veesteeg kunnen op eenvoudige wijze aan dit netwerk gekoppeld worden. De vraag naar hoogwaardige breedband B2B-verbindingen groeit zo snel dat nu ook de verglazing van deze bedrijventerreinen ter hand wordt genomen. Met dit verglazingsinitiatief wordt er een evenwichtig FttH-voorzieningenniveau gerealiseerd in Beneden Leeuwen en omgeving. Op korte termijn is het ook mogelijk dat andere kleinschalige bedrijventerreinen in Beneden Leeuwen toegevoegd worden aan dit initiatief.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot verglazing van Veesteeg past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De aanleg van het fijnmazige glasvezelnetwerk op Veesteeg is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.