Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Start uitrol glasvezeldiensten op bedrijventerreinen Oldenzaal

CBizz start uitrol glasvezeldiensten op bedrijventerreinen Hazewinkel, Hanzepoort, Elsmors , Jufferbeek Zuid en over ’t spoor in Oldenzaal - 9 juni 2015

oldenzaal

In samenwerking met Cogas is de inteken campagne op de bedrijventerreinen in Oldenzaal begonnen. Zo’n 650 ondernemingen gevestigd op de bedrijventerreinen komen in aanmerking voor het speciale aanbod van CBizz. Dit actie aanbod bestaat uit de eenmalige aansluit kosten van 750,- voor een 1GB glasvezel aansluiting, waarna de ondernemer een keuze kan maken uit diverse pakketten.

Het instap fiber abonnement 100/100MB inclusief telefonie bedraagt slechts  € 199, -.
Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk. Dit is het CBizz  all-in tarief, dus de onderneming is geen vastrecht of kosten aan andere partijen meer verschuldigt. De actie loopt tot augustus, in het najaar zullen ondernemers die hun keuze hebben gemaakt, aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

CBizz dienstverlening op deze terreinen kenmerkt zich door een open infrastructuur. Ondernemers kunnen cloudoplossingen, telefonie en andere layer III-diensten bij iedere willekeurige aanbieder afnemen. Via de Wholesale Access Layer II Service van CBizz staat het netwerk open voor andere Internet Service Providers.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil  ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerreinen in Oldenzaal is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.