Heeft u vragen?

Heeft u een vraag of u wilt contact met ons opnemen?
Stuur ons een e-mail

Persbericht gebruiken?

Geeft het door op ons
servicenummer:
088 00 20 200

Venéco Connected Partner

Maasdijk - 10 mei 2011

IT-, beveiligings- en telecomspecialist Venéco in Maasdijk treedt toe tot het Connected Partner-programma van telecomoperator CBizz. Hierdoor biedt Venéco zijn klanten naast een totaalpakket van ICT- en beveiligingsoplossingen nu ook de benodigde verbindingen.

Venéco Connected Partner van CBizzVenéco is van oorspong een automatiseringsbedrijf. De onderneming heeft door de jaren heen het dienstenpakket uitgebreid met beveiliging en telecom. Venéco levert nu een breed pakket van diensten, variërend van software-implementaties tot en met virtualisatieprojecten en het invoeren van Voice over IP-telefonie.

CBizz biedt met het Connected Partner-programma zijn partners een breed platform om het eigen portfolio uit te breiden met aanvullende diensten op het gebied van glasvezel-, DSL-, kabel- en straalverbindingen en telefoondiensten. Daarmee versterkt een partner zijn totale aanbod, wat de concurrentiekracht verbetert.

Wilbert Nederpelt (links op de foto), algemeen directeur van Venéco: “Door dit partnership bieden we onze klanten een one-stop-shop wanneer ze communicatieoplossingen nodig hebben, waarvoor ook een hoogwaardige verbinding nodig is. CBizz staat bekend om de kwaliteit van zijn landelijk dekkende glasvezelnetwerk en zijn dienstverlening. Daardoor treden we graag toe tot zijn partnerprogramma.”

Peter Grotenhuis (rechts op de foto), directeur van CBizz: “Wij heten Venéco van harte welkom in ons partnerprogramma. We zijn ervan overtuigd dat samenwerking loont. Ons uitgangspunt is dat de som meer is dan de losse delen. Wij kijken ernaar uit om de nieuwe partner optimaal te ondersteunen op het vlak van hoogwaardige verbindingen.”

Over CBizz
CBizz is een innovatief telecombedrijf dat een breed pakket van diensten aan de zakelijke markt levert, variërend van DSL/kabel- en glasvezelverbindingen tot en met telefonie en complete datacenteroplossingen. Daarnaast sluit het bedrijf als exploitant bedrijfsterreinen aan op zijn landelijk dekkende glasvezelnetwerk.

CBizz beschikt over een eigen Network Operations Centre (NOC), datacenters en een landelijk dekkend glasvezelnetwerk.

Als telecomoperator werkt CBizz met diverse ‘best of breed’-partijen samen, waaronder Cisco, Juniper Networks en Eurofiber. Het bedrijf biedt iedere klant maatwerk op basis van gedetailleerde service level agreements. CBizz is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie: www.cbizz.nl.

Voor meer informatie:

CBizz
Peter Grotenhuis
E-mail: p.grotenhuis@cbizz.nl
Telefoon: 088-0020200

LVTPR
Naomi Samson
E-mail: cbizz@lvtpr.nl
Telefoon: 030-6565070