Ondernemen voor ondernemers

CBizz is er voor ondernemers en ondernemende bedrijven. Onze aanpak is persoonlijk en onze service gericht, waarbij ons uitgangspunt is dat internet in dienst moet zijn van u en niet andersom. Daarom staan we u graag persoonlijk te woord, is ons Netwerk Operation Centrum 24×7 bemand en is een maximale uptime en beveiliging van ons netwerk prioriteit nummer 1.

Lokale partners

Om het aanbod optimaal af te stemmen op de omgeving, werkt CBizz zoveel mogelijk samen met lokale partners. Door onze ervaring en expertise toe te voegen aan de lokale kennis en behoefte, kunnen we gezamenlijk tot een hoogwaardige en flexibele oplossing te komen.

Wat levert CBizz?

CBizz biedt zakelijke glasvezelverbindingen aan op ruim 100 bedrijventerreinen in heel Nederland, dit aantal groeit met de dag. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in remote areas bevinden of die een specifieke internetbehoefte hebben. Tot slot levert CBizz internet en aanverwante diensten als telefonie over de kabel en glasvezel aan ondernemers door heel Nederland.

Wat zeggen onze klanten?