Graphic & Mail kiest voor
CBizz glasvezel om z’n snelheid

Graphic & Mail is een snelgroeiend grafisch bedrijf in al haar facetten en richt zich op opmaak, productie en distributie van grafische werken. Ze zijn gevestigd op Fresh Park Venlo en hebben specialisaties in onder andere grootformaat printen en het drukken van etiketten op rol. Daarnaast zijn ze actief met talloze webshops en grafische dienstverlening via het web.

“Wij zijn in grote mate afhankelijk van internet” aldus eigenaar Nino Venezia. “Nagenoeg al onze opdrachten komen via email of de webshop binnen en omdat we een grafisch bedrijf zijn, werken we met extreem grote bestanden. Veelal versturen we die via WeTransfer of YouSendIt, waardoor het belangrijk is dat we snel kunnen uploaden en downloaden”.

Graphic & Mail was bewust op zoek naar een glasvezelverbinding en kwam via het parkmanagement van Fresh Park Venlo bij CBizz terecht. Nino Venezia: “Ik weet niet precies wat voor internetverbinding we eerst hadden, waarschijnlijk coax. Één ding weet ik in ieder geval zeker, het was verschrikkelijk traag. Ik wilde over op glasvezel en heb toen meerdere offertes aangevraagd. Uiteindelijke hebben we gekozen voor CBizz, omdat die vaste leverancier is van Fresh Park Venlo en daarmee een uitstekend abonnement bood tegen de beste prijs”.

Zeker aan te raden

“Glasvezel is natuurlijk duurder dan de huis-, tuin- en keukenabonnementen en ik zou het ook niet zomaar aanbevelen. Maar als je onderneming veel via internet werkt of steeds afhankelijker wordt van het web, dan is glasvezel van CBizz zeker aan te raden. Tijdens het afsluiten van het contract hebben we regelmatig contact gehad met CBizz. Alles loopt nu, dus het contact is minder. Gelukkig maar, want ik zit niet te wachten op afspraken om over koetjes en kalfjes te praten. De verbinding werkt goed en als ik ze nodig heb kan ik ze bereiken. Ons bedrijf groeit als kool, dus ik hou me liever bezig met die ontwikkelingen”.

Naar glasvezel-aanbod Fresh Park Venlo