Stabiliteit van glasvezelinternet een
absolute must voor Impex Heemskerk BV

ImpexHeemstedeJohn van Elk is facilitair verantwoordelijke van Impex Heemskerk BV. De groothandel in allerhande groente en fruit is met 5 vrachtwagens actief in de Benelux. Internet is van levensbelang voor de onderneming. “Wij zijn enorm afhankelijk van onze internetverbinding. Als we geen stabiele verbinding hebben, missen we handel. Elke ochtend kopen we in op diverse digitale veilingen, dus als het internet eruit ligt, ligt de handel stil”.

Impex Heemskerk B.V. is gevestigd op Fresh Park Venlo en neemt sinds enige tijd glasvezelinternet af bij CBizz. “Direct toen het park plannen had om glasvezel aan te leggen heb ik ons aangemeld. De afgelopen twee jaar hebben we veel problemen gehad met onze vorige internetaanbieder, wat geen glasvezel was. Dus ik was echt bewust op zoek naar de stabiliteit van glasvezel”.

Terugverdiend in een ochtend

Veel ondernemers zijn onterecht bang om over te stappen, John heeft hele positieve ervaring met CBizz. “De overgang verliep uiterst soepel. Het is een fijne club en binnen een dag was de aansluiting gereed, ondanks dat het in de vakantieperiode plaatsvond. Sindsdien hebben we nog geen enkele hapering gehad en dus nog geen gebruik hoeven te maken van de servicedesk. Ik heb nog wel contact met CBizz, maar dat is om te kijken of ze ook in de afmijnzaal van veiling ZON, eveneens gevestigd op Fresh Park Venlo, kunnen leveren”.

“Ik zou CBizz zeker aanbevelen bij medehuurders op het park. Het aanbod is zeer concurrerend en de investeringen zijn te overzien. Zeker als je bedenkt dat als je een ochtend zonder internet zou zitten, je dit alweer hebt terugverdiend. Daarnaast heb je bij CBizz een uitstekende en snelle service”.

Naar glasvezel-aanbod Fresh Park Venlo