Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen via 088 00 20 200 of mailen naar info@cbizz.nl.

Tom Grave, Systeembeheerder bij Itannex
Bedrijventerrein Nieuweweg, Hardinxveld-Giessendam

 

“Als je internetverbinding stilstaat, staat je bedrijf dat ook”

itannex hardinxveldItannex houdt zich bezig met 2D en 3D ontwerpoplossingen en levert een breed scala aan ICT-diensten aan de bouwkundige, constructieve en civieltechnische markt. Deze diensten variëren van advies, implementatie en beheer tot en met trainingen, helpdesk en support.

Tom Grave is systeembeheerder voor meerdere locaties van Itannex en met de vestiging in Hardinxveld-Giessendam zijn ze onlangs overgestapt op glasvezel van CBizz. “We werkten daar nog met een KPN-verbinding terwijl alle dagelijkse werkzaamheden afhankelijk zijn van het internet. Als dan de verbinding wegvalt zie je direct de gevolgen. We hadden dus echt behoefte aan stabiliteit”.

Tom wist eigenlijk niet dat het pand al voorzien was van een glasvezelaansluiting. “Toen ik laatst ter plekke was, zag ik ineens een sticker van CBizz in de meterkast en bleek dat ze het hele terrein onlangs voorzien hebben van glasvezel. Ik heb meteen gebeld en een offerte opgevraagd. Daarna liep alles heel vlot en soepel. Nog geen 3 weken later was alles geregeld en netjes opgeleverd”.

“Als je internetverbinding stilstaat kun je niet werken en staat je bedrijf dus ook stil. De helpdesk, de orderstroom, eigenlijk zijn we al 100% afhankelijk van het internet en zal het gebruik alleen maar toenemen. Vooral voor onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam zie ik groei voor me. Dat betekent meer data en een zwaardere belasting van de verbinding. Gelukkig zijn we daar nu klaar voor en hoef ik me daar geen zorgen om te maken”.

Over contact met de servicedesk kan Tom kort zijn. “Als je geen problemen hebt, heb je ook geen contact nodig. Maar om eerlijk te zijn is het nu nog te kort dag om daar echt iets over te kunnen zeggen. Maar ik zou andere bedrijven in Hardinxveld-Giessendam wel adviseren om te kijken of ze ook een sticker van CBizz in de meterkast hebben. Want tot nu toe ben ik dik tevreden”.