Welkom bij SpeedXS

SpeedXS is onderdeel van CBizz en levert ADSL-verbindingen aan consumenten en ondernemers. Aangezien de ADSL-technologie is ingehaald door glasvezelinternet, worden er onder de merknaam SpeedXS geen nieuwe diensten meer verkocht en biedt CBizz alternatieven over glasvezel.

Alle huidige diensten van SpeedXS worden nog steeds volledig ondersteund en de service en support wordt uitgevoerd door CBizz. Indien u vragen heeft over uw abonnement of u heeft technische hulp nodig, neem dan contact op met onze helpdesk op 088 0020200 of via helpdesk@cbizz.nl.

 

Historie SpeedXS

SpeedXS is begin jaren 90 opgericht in Aalsmeer en was in die tijd toonaangevend. Het werd gewaardeerd door techneuten en internetpioniers omdat het veel snelheid bood voor een scherpe prijs, zonder al te veel opsmuk. “Gewoon doen en leveren waar je goed in bent”.

In 2010 is SpeedXS onderdeel geworden van CBizz. Alle diensten worden geleverd door CBizz onder de merknaam SpeedXS. Met ingang van 2018 worden de facturen behorende bij de diensten, gefactureerd op naam van CBizz.